top of page

Vaartochten

Een bijzondere manier om de Vechtstreek te ontdekken is vanaf het water. U kunt ieder arrangement uitbreiden met een vaartocht, of u kunt kiezen voor alleen een boottocht per bijzondere boot. Buitenplaatsen, historische dorpen, kastelen, molens en mooie tuinen, u vaart er allemaal langs. Door de deskundige toelichting wordt de Vechtstreek echt voor u ontsloten…
 

Sloep

Voor groepen kleiner dan 10 personen biedt VechtExclusief u een comfortabele Vechtsloep aan (Arie Wiegmans 21 voet). U kunt zelf de catering aan boord meenemen, maar VechtExclusief kan dit ook verzorgen. 

Overige schepen

Voor groepen groter dan 20 personen werkt VechtExclusief samen met diverse rederijen met bijzondere boten, die een lange historie combineren met modern comfort. Welke boot u ook kiest, drankjes en hapjes kunnen vanzelfsprekend altijd verzorgd worden. Prijs op aanvraag, afhankelijk van de opstapplaats van uw keuze, de duur van uw tocht en de gewenste catering. ​Opa de Ruyter

Rederij Belle

Rederij De Tijd

Rederij Stichtse Vecht

Rederij Loosdrecht

Salonboten

Voor groepen vanaf  10 personen werkt VechtExclusief samen met rederij Belle, rederij De Tijd, rederij Uw Salonboot of rederij De Kampioen, die met prachtige salon- of notarisbootjes of andere historische schepen uw tocht over de Vecht verzorgen. 

 

Statenjacht 'De Utrecht'

Het Utrechtse Statenjacht is een replica van een 18de eeuws VOC schip uit 1750. 's Zomers vaart deze prachtige boot regelmatig over de Vecht. Juliette Jonker is regelmatig gids aan boord van het schip, dat zijn vaste ligplaats in Muiden heeft en te boeken is voor zeiltochten over het IJsselmeer. Ook daar kan VechtExclusief als gids u van dienst zijn!

www.statenjacht.nl 

bottom of page